maanantai 30. joulukuuta 2013

Stop being such a pussy and get some shoudes!!!

Tänään oli hyvä treenipäivä kevyen viikon jälkeen. Tosin ensimmäisen pull-over sarjan jälkeen venytellessä tuli kovat krampit molempiin latseihin. Äkkiä pukkariin ja repusta magnesiumia naamaan. Tadaa, seuraava sarja ja lopputreeni meni loistavasti ilman kramppeja.
Olkapäille tein mun tavallisen treenin: pystypunnerrusta 3 sarjaa ja vipareita 5 sarjaa. Pystypunnerruksen teen aina laitteessa jos on mahdollista, se on mun lempiliike kaikista maailman liikkeistä kaikille lihaksille. Ilman spottaajaa saa aina pelätä että vapaat painot putoaa päähän kun voimat loppuu. Laitteessa saa vaan keskittyä treeniin ja vetää sarjat huoletta failureen asti. Voimatasot oli noussu ihmeellisesti, heitin 30kg malmia per käsi ja sarjat oli 10, 8, 6. En oo ikinä saanu kymppiä kolmella kymmenellä, olen itsestäni ylpeä ;) en kylläkään tiedä paljonko menis oikeilla käsipainoilla, pitää joskus kokeilla.

Mutta nyt siirryn dissaamaan hauispenamiehiä. Monesti näkee salilla kavereita jotka ei tee ku hauista ja penaa. Ihmettelen suuresti tätä kapeahartiaisten suppuryhtisten muoti-ilmiötä. Mun mielestä just treenatut olkapäät saa salimaken erottumaan normijannusta. Leveä hartialinja on mun mielestä yks tärkeimpiä salimiehen mittoja. Lisäksi leveä selkä on aivan ehdoton juttu, näyttää pirun hyvältä sekä miehellä, että naisella.
Joillakin foorumeilla kundit kertoo rajoittavansa olkapäätreeniä siksi, että isot pallomaiset olkapäät näyttää heidän mielestään tyhmältä. Tuntuu että kaverit luulee olkapäiden kasvavan yhdessä yössä Ovaskaisen olkapäiden tasolle :D Näinhän asia ei ole, isot olkapäät vaatii paljon duunia, niinkuin muutkin lihakset.
Supernaru kiirehti salilta kotiin ottamaan kuvaa olkapääpumpin muistosta. Olisin kyllä niin onnellinen jos olkapäät pysyis niin isona kuin ne oli vielä salin pukkarissa..

3 kommenttia:

Rohkeasti kommaamaan! ;)