sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Bulk bulk

Tämä sana bulkki ei tuo minulle mitenkään miellyttäviä ajatuksia. Valitettavasti minulla on superbulkki 9-10kk vuodesta ja se ei ole mitenkään kiva asia. Kun on niin täynnä että meinaa oksennus tulla, on vain pakko syödä lisää. Lisää kaloreita, lisää kaloreita on ajatus joka hakkaa päässä joka aterialla.
Kun omaa nopean metabolian kuten minä, ei sitä massaa tule vaikka kuinka yrittäisi. Syön päivittäin 3500-4000kCkal ja ilman pitsaa ja hamppareita se ei ole helppo homma. Sokeria en syö juuri ollenkaan. Ja nytkin on ateria menossa, kun tätä kirjoitan. :D
Bulkki on haastava siksi että valtava ruokamääärä pitää saada alas vaikka pahaa tekee ja ruokaa on saatava koko ajan. Nykyään minulla on aina mukanani maltodekstriinijauhetta ja paljon maapähkinöitä joita syön jatkuvalla syötöllä päivän mittaan. Jos lähtee muualle kuin kotiin tai kouluun, pitää syömistä valmistella pitkän aikaa ennen kuin lähtee. Mitä syön autossa, mitä syön perillä, mitä ennen nukkumaanmenoa, mitä aamulla ja jos en saa näitä mukaani niin mistä ne ostan? Aamulla herääminenkin koulupäivisin menee näihin valmisteluihin ja syömiseen. Totisesti kaipaan niitä aikoja jolloin sai vain lähteä matkaan tai mennä nukkumaan ilman huolia ja valmisteluja. Mutta jos haluaa lihan kasvaman niin se hinta pitää vain maksaa.
Mutta sitten kun heinäkuun lopussa aloitan dieetin niin elämä alkaa :) Näkee ne rakkaat verisuonet paremmin, kaksoisleukaa ei ole tiedossakaan, ja vatsalihakset eivät ole enää kuusi pitkulaista möykkyä vaan teräväreunaiset ja esteettiset lihakset. Syksyllä sitten näkee että minkä muotoiset vatsalihakset sitä omistaakan. Ja dieetti on mulle muutenkin paljon helpompi kuin bulkki. Rahaa menee vähemmän, kroppa näyttää paremmalta, ei tarvitse syödä itseään vatsalaukun repeämisen partaalle ja mulla jotenkin moodikin on parempi kun ei tarvitse jatkuvasti stressata siitä että saako tarpeeksi kaloreita. Sitä odotellessa :)
Tässä juuri hyvä esimerkki teräväreunaisista ja "revityistä" vatsalihaksista. Vatsan omaa edesmennyt maailman esteetisin mies Zyzz. Samantyyppisiä vatsalihaksia pyrin itsekin hakemaan, vaikka lihasten muodon määrittää geenit. Yksi salainen suunnitelma minulla kuitenkin on vatsalihasten muokkaamiseen, syksyllä sen näkee että toimiiko se :)    



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti kommaamaan! ;)