torstai 15. marraskuuta 2012

Kisatreeni jatkuu!

Eli tuo CBB junnusarjan poistuminen oli pelkkä väärinkäsitys ja IFBB:ltä sain varmistuksen siihen että kisat todellakin pidetään :) Todella hyvä homma mulle, kisatreeni siis jatkuu.

Tänään käsittelyssä oli rinta, ojentajat, forkut ja hauikset. Treenin alussa meni jotenkin olkapää rikki ja kipu tuntui melkein joka liikkeessä joten viparit maaten ja vinopenkki jäi tekemättä. Penkkipunnerrusta pystyin kuitenkin tekemään  ja hyvin penkkipainotteinen treeni oli tänään. Loppuun vedin vielä ristitaljan, olkapää kun rauhoittui hetken treenin jälkeen. En sitä kuitenkaan uskaltanut paljoa rasittaa.
Oikkarit treenasin normaalisti, kapeaa penkkiä ja ranskalaista taljassa. Hauistreeni muutti muotoaan tänään, oli vielä sen verran kipeät habat maanantain sekoilun takia joten massatreeni muuttui paikkotreeniksi, pumpattiin rauhassa verta sinne lihakseen enkä uusia vaurioita aiheuttanut.

Mukavassa pumpissa tuli parit poset heitettyä ja kivalta näytti :) 9kk kovaa lihasmassan kasvattamista niin ollaan jo kovas kunnos. Alan uskoa yhä vahvemmin omaan menestymiseeni kun lavalle astun. Vaikka lihaskasvun hitauden (kiva olla ecto) takia voisi pihvin määrässä tulla takkiin, niin pyrin balanssilla, lihasten muodoilla ja ennen kaikkea kireydellä sekä lavaesiintymisellä keräämään pisteitä. Nyt vain paljon ruokaa ja unta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti kommaamaan! ;)