sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Clean bulk lean gains?

Talvi tulee ja massaa pitää saada runkoon. Nyt mulla on bulkilla semmonen mulle uusi, mutta monille varmasti tuttu ruokavalio, että jätetään rasva pois makroista. Toki omega kolmoset ja pieni määrä kylmäpuristettua oliiviöljyä pitää olla mukana, sillä ei ihminen toimi ilman rasvoja. Mutta kyllä aika hurjalta nää luvut mun silmiin näyttää: 4500 kCal, 900g hiilareita, ja 180g proteinumia päivässä. Rasvaa taas tulee abouttiarallaa 30g päivässä tai jopa vähemmän (tämä siis arvio). Mutta hurja tai ei, hyvältä ainakin vaikuttaa :D
Tällä ruokavaliolla siis pyritään vähentämään rasvan kerääntymistä kroppaan, kuitenkin pysymällä suurilla kaloreilla. Oon kans sokerin määrää rajoittanu rutkasti, että mahdollisimman kireänä pysyis.
Mä siis kaikki sapuskat lasken kalorilaskuri.fi -sivun avulla. Aivan loistava keksintö, ilmaiseksi saa laskea kaikki ruuat mitä suusta alas laittaa ja lisäravinteet kans. Ei oo viä tullu vastaan ainuttakaan ruokaa tai lisäravinnetta, mitä ei tältä sivulta löytyisi. En olis ikimaailmassa saanu dieettiä sujumaan noinkin hyvin, jos ei olis ollu tätä sivua apuna. Kalorilaskuriin siis!

1 kommentti:

  1. Aika hurja kyllä tuo hiilarimäärä ja pieni rasvamäärä ;o

    Kannattaa pitää mielessä, että ainakin kovaa treenaavilla miehillä liian vähäinen tyydyttyneiden rasvojen saanti aiheuttaa testosteronivajetta, mikä taas ei ole kovinkaan optimaalista lihaskasvun kannalta.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9029197?dopt=Abstract (linkki tutkimukseen).

    Kannattaa myös muistaa, että syöty kolesteroli vaikuttaa negatiivisesti kehon omaan kolesterolituotannon määrään, eli ei tarvitse pelätä sydäntauteja rasvaa lipitellessä, mikäli muuten on ruokavalio kondiksessa, niinkuin vaikuttaisi olevan kohdallasi.

    Itse väsäisin ruokavaliotasi niin, että lepopäivinä kiepsautat hiilarit pariinsataan grammaan, ja rasvaa rutkasti ylös, niin pysyy hormonitoiminta kuoseissa pitkälläkin tähtäimellä.

    Salitreenissä hiilihydraattitarvehan ei ole mitenkään kovin valtava, Lyle McDonaldia siteeraten kaksi ~12 toiston sarjaa vievät sen n. 5g glykogeenia pois treenatuista lihaksista (riippuen lihaksesta), eli keskiverto salitreeni kuluttaa reilusti alle 100g glykogeenia.

    VastaaPoista

Rohkeasti kommaamaan! ;)